Начална страница » Сервиз и Услуги » Сервиз » Резервни части

Резервни части

Продажба на резервни части - контакти:

Мобилен телефон: 0899 99 25 19
Стационарен телефон: 02 / 937 60 121
Факс: 02 / 937 60 120
E-mail: spare.parts@nissan-sofia.net